Cica este foarte bun pentru prajit. De ce? Va spun eu, are punctul de ardere foarte ridicat, adica 241 grade C,interesant , nu?
Este lipsit de gust propriu, de aceea nu se remarca in mancare si ia gustul alimentelor cu care se gateste.
De asemenea uleiul de porumb reprezinta o sursa importanta de acizi grasi esentiali omega 3 si omega 6, contine vitaminele din grupa B, C, D, E, fosfatide si microelemente. Are si un continut sporit de vitamina E, cica de 2 ori mai mult decat uleiul traditional de floarea soarelui.
Cunoscandu-se faptul ca este indicat in multe diete si remedii traditionale si naturiste, uleiul de porumb este recomandat : - in alimentatia diabeticilor;
-in drenarea cailor biliare;
-in tratarea de boli ale stomacului;
-favorizeaza eliminarea din corp a colesterinei;
-incetineste imbatranirea datorita continutului ridicat de vitamine E;
-in tratamente pentru par.
Nessun commento:
Posta un commento