mercoledì 27 giugno 2012

Seminarii pentru motivare intelectuala

      "Aradul meu",un proiect conceput pentru tinerii care vor mai mult. Proiectul este structurat in mai multe intalniri cu specialisti din diferite domenii, oameni cu un oarecare succes si care doresc sa impartaseasca din experienta lor, din situatiile cu care s-au intalnit , din calitatea rezultatelor obtinute.
      M.am gandit sa scriu si eu cateva randuri despre acest seminar la care am participat si la care am si luat parte la organizare alaturi de colegii mei de la organizatia Amvest.
    Prima editie a avut loc luni, 25 iunie 2012,iar dupa reactiile participantilor cred ca le.a placut mult, mie personal mi.a placut si mi.a facut mare placere sa aud povestile unor oameni ambitiosi care stiu sa lupte pentru ceva si sa isi foloseasca timpul in mod util.Consider ca este important sa ajutam tineri sa isi gaseasca drumul in viata, sa le dam exemple pozitive si cat posibil sa le insuflam siguranta de sine si sa ii sprijinim atunci cand au initiative. La seminar s.a vorbit despre blog.uri, voluntariat, curajul de a lua decizii, puterea de a lua atitudine,abilitati necesare pentru a coordona o echipa, cumunicarea comunicativa, despre vicii, depasirea lor si progres, care contribuie intr.o oarecare masura la dezvoltarea personala a fiecareia.

Evenimentele se adreseaza persoanelor care doresc sa isi imbogateasca bagajul de cunostinte, care sunt preocupate de tema dezvoltarii personale, care doresc sa cunoasca oameni din acelasi domeniu de activitate si, in general, celor care vor sa aduca ceva nou in viata lor profesionala si nu numai… personal abia astept Editia numar 2 din "Aradul meu", va astept si pe voi....

1 commento:

daniel ha detto...

:)

Foarte frumos